#200544
HalliHallo

Hvis der er nogen der er en trold herinde er det da vist dig min gode ven.

Da jeg skrev min sidste indlæg vidste jeg med det samme, at du som den store grænseoverløber alias test også ville give sit besyv med og nu venter jeg bare på generalen. Øgenavnet stammer jo som bekendt for din store interesse i dine 2 påståede ugentlige ture til Tyskland for at købe billigt ind til husholdningen, og disse råd giver du da også videre hele tiden herinde uden dog at nævne at du ikke handler i Danmark, kun at man skal spare i det daglige og undlade at gå for meget til tandlæge.

Det forekommer mig fortsat yderst bemærkelsesværdigt at du og dine trofaste kumpaner (Thsv ,GP, og Michael) ustandseligt angriber undertegnede og andre, hvis holdninger I ikke er enige i eller hvis man tillader sig at rette jeres efterhånden mange forkerte råd.

Blot et par eksempler fra dine indlæg: Aldersopsparing kan ikke betale sig og bliver en dødssejler, indlægget om at den ældre dame gjorde noget ulovligt og usmageligt ved at give sine børn sine penge i levende live for måske at spare lidt boafgift, ligeledes et tilsvarende indlæg fra en ældre dame, der ville sælge sit hus til børnene, ansås også næsten for ulovligt og usmageligt, da dette i naturens ville udløse boligsikring. Og så dine stedse udsagn om at “det er ren socialisme” og om din prioritetskredit i Danske Bank til 1,9% eller deromkring , det er bare så tåbeligt at ingen giver høre på det længere. At nævne sådan noget hundredevis af gange tyder jo ikke ligefrem på den helt store seriøsitet.

Jeg kunne faktisk blive ved, men tjener bare ikke noget formål.

Afslutningsvis bemærkes, at Danske Banks kundeprogram ikke er blandt de nemmeste at finde rundt i, hvilket er grunden til at jeg løseligt har spurgt ind til et par forhold her på dette site, men ingen har tilsyneladende selv kunne finde svarene, hvorfor jeg nu også her vil kontakte banken direkte for at få det afklaret. Jeg har stadig et par uger til at gøre det i før abonnementssystemet træder i kraft pr. 1.9.2013.

Jeg troede øvrigt ikke at der fandtes tåbelige eller dumme spørgsmål i dette forum, som flere af jer tidligere har skrevet, men der er åbenbart kommet andre boller på suppen.