#200498
HalliHallo

Så svinger Lollemanden/2 svøben igen på en – efter min opfattelse – infam og helt utilstedelig måde,men for min skyld ingen alarm, da hans sure opstød nok siger mere om ham end om mig.

Det er bare ret så barnligt, at hive 2 gamle tråde frem, ligesom test og generalen også har gjort adskillige gange, og hvor jeg oven i købet har indrømmet at det selvfølgelig er skrevet ironisk. Alle har vist fuldtud forstået, at det forholder sig sådan og er gjort ud fra nogle særdeles besynderlige “goddag mand økseskaft-indlæg”, men Michael har åbenbart tid og lyst til at kikke mine gamle indlæg igennem, og jeg siger da bare god fornøjelse. Jeg er da også sikker på at han kan lære noget af det, se næste afsnit.

Det er ikke mere end godt 1 måned siden jeg igen måtte korrigere et af hans svar, da det var et komplet forkert råd han gav en spørger. Tråden handlede om en banks ret til at modregning i en pensionsordning ved dødsfald, hvis ikke kunden udtrykkeligt har indsat nogen begunstigede.

Det bemærkes slutteligt, at jeg har venner, naboer, bekendte indenfor alle samfundsklasser, herunder også RKI-ramte, hvorfor jeg i denne tråd blot spørger indtil, om nogen ved eller har erfaring med, hvorledes Coop Bank behandler den slags ansøgere, når de tilsyneladende ikke udbyder debetkort.

Som tidligere nævnt havde jeg også, da jeg skrev mit spørgsmål en kraftig formodning om at ingen vidste det.

Med andre ord beklager jeg at jeg det stillede spørgsmål, da dette, iflg. Michael, ikke syntes at høre hjemme i sådan et forum.

Jeg vil nu selv tage kontakt til banken for at få afklaret mit anliggende.