#200038
Anonym

Har skrevet det samme i et anden tråd her på mybanker. Vil bare lige oplyse læsere af denne tråd også.

Har ansøgt om et privatlån plus på 70.000,- hos GE. løbende 48 måneder. Beløbet skal primært bruges til forbedringer af min ejerbolig, og en smule restskat på 12.000,-

Min civilstatus er samlevende med min kæreste. Vi har dog fuldstændig seperat økonomi. Det er derfor kun mig, der ansøger.

Følgende oplysninger fik GE.

Min årlige indtægt: 320.000,-

Bor til leje med min kæreste, men har af aktiver ved siden af

1. en ejerbolig med offentlig vurdering på 1.500.000,- realkreditgæld på 670.000,- som der bliver afdraget på med 2500,. i måneden. Beliggende midt i Århus, med en reel handelsværdi på 2 mill, ifølge 2 uafhængige ejendomsmæglere og sammenlignet med salget af tilsvarende lejlighed i opgangen. Den skal lejes ud fra August med en månedlig indtægt før skat på 8.000,- (I det her tilfælde er der et højere fradrag end ved A-indkomst. Dvs at det kun er de sidste par måneder af året det beskattes, sådan cirka.)

2. Audi A6 som ingen gæld er i.

3. Værdipapirer som jeg ikke aner realiseringsværdien af, men fik i 2012 udbytte på 85.000 efter skat.

Ingen kassekredit, ingen anden gæld til pengeinstitutter el lignende, ingen studiegæld, intet forbrugslån, intet billån eller anden gæld overhovedet udover realkreditten, og nævnte restskat.

Står logisk derfor heller ikke opført i RKI eller lign, og har aldrig gjort det.

Jeg har en positiv formue på papiret på 830.000,- reelt på cirka 1.300.000,- alt efter handelsværdien af min bolig. Dertil kommer værdien af værdipapirer

Månedlig indtægt på 30.000,- plus 8.000 for husleje. Cashflow på 38.000.

De ønskede ikke yderligere oplysninger vedrørende min egen husleje i lejeboligen etc.

Får et opkald tilbage af en Heidigås fra GE, der spørger hvor mange biler, der er i husstanden. Jeg svarer, at det er min bil, der er relevant og ikke værdien af min kærestes 18-årige Polo, da det er mig der søger og ikke husstanden. Hun bliver ved, og jeg gentager, at det er irrelevant om den er 3500,- værd eller en halv million, da det er alene er min kreditværdighed og Poloen ikke udgør noget aktiv.
Det er åbenbart ikke relevant, at de får oplysningerne vedr min kommende huslejeindtægt, eller en mere specifik udregning af dags dato værdi på mine værdipapirer, eller mit månedlige rådighedsbeløb, som de endnu ikke har fået oplyst. Hun beder mig hænge på et øjeblik, hvorefter hun vender tilbage efter 2 min.

Heidigåsen tilbyder mig et alm privatlån og ikke et plus med debitorrente på 18, hvidkål med ÅOP på 20, rødkål.

Jeg spørger hende hvordan i alverden, det kan forekomme? Det kan hun ikke oplyse om.

Det er decideret latterligt og GE holder folk for nar og spilder deres tid. Det er ikke et professionelt foretagende.
Og kan kun advare imod at give dem jeres privatoplysninger. Det giver en vis uro, at de har mine oplysninger, og hvordan de forvalter dette.

Hvis der er nogen herinde, som har fået en ÅOP på under 10 %, og som ikke er affileret med GE, kan det kun være fordi, GE bliver nødt til at have en mikroskare af kunder med den rente for ikke at blive dømt efter markedsføringsloven eller ryge til forbrugerombudsmanden.