#200032
Vinelskeren

Hej igen

meget interessant indlæg og fordi du tog dig tid 🙂 Hvad er dine egne personlige forventninger til renteudviklingen? Mine lån er hos Totalkredit i henholdset F3 på 400.000 og 4% på 800000. Vil det ikke være dyrt for mig at lægge om til F1 på 4% lånet i omkostninger? Tænker du 30 årig løbetid?

Som jeg forstår dig ret ville du ikke bruge opsparingen til at nedbringe lånet? Som jeg forstår vil du blive ved med at spare op men og beholde lånene? Jeg kan vel ikke optage mere på mit nuværende F3 lån? Tænker bare lige lavpraktisk, hvordan jeg kan gøre det billigst uden mange ekstraomkostninger. Husk min nuværende opsparing er bundet frem til 2015.

Jeg kender min risikoprofil, som jeg har fået kortlagt af pensionsrådgiverne til at være marginalt over middel. Min person er kombination af aktier og obligationer. Jeg glemte helt at sige, at jeg har ca. 800.000 stående i pension også på rate og livrente. Min kone er til gengæld ikke rigtig kommet i gang med pension endnu – og det skal vi naturligvis have gjort noget ved startende nu.