#199782
HalliHallo

Det er stadig, for mig, et meget mærkeligt spørgsmål, men du kan gå ind på http://www.banktorvet.dk, der er henvisning til en masse eksperterne på området, lige fra Susanne Arvad til Finanshuset i Fredensborg og Økonomicentret og mange flere.

Det der undrer mig er at du påstår at du har fået afslag i 2 kreditforeninger. Desuden skriver du, at Nordea godt ville godkende dig, hvis dine km.penge blev beskattet og ikke blev opkrævet direkte fra kunden skattefrit. Hvordan en selvstændig kan gøre det har personlig heller aldrig hørt kan lade sig gøre? Nogen der ved om det er lovligt?

Vi har ikke hørt noget om hvad den anden bank eller kreditforening har givet afslag på.

Hvis man driver en virksomhed har man jo også en revisor til at lave i hvert fald selvangivlsen ud fra den daglige bogføring med mindre man ikke er selv godt inde i sagerne, hvad det desværre tyder på at du ikke er selv. Denne vil jo med de samme kunne sige hvorfor du har fået afslag eller evt. spørge ind til det i dine banker.

Held og lykke med dit huskøb! Jeg tror det nok skal lykkes til sidst, især hvis en uvildig person kan fortælle banken, at de har bedømt dig på et forkert grundlag.