#199416
peter holm larsen

Jeg synes lige så godt som at drøfte om det er urimeligt eller rimeligt med et gebyr på 700 kr. – bør stille sig spørgsmålet, hvorfor man som indskyder så har valgt at indgå aftalen om at det koster 700 kr. at flytte kontoen.

Vi lever jo i et frit land – og nogle har lave gebyrer andre har høje begyder – nogle ingen gebyrer ved at flytte kontoen. Men når man nu ved det koster 700 kr. at flytte 2 konti – hvorfor så oprette kontoen der – og efterfølgende flytte kontoen hvis man synes det er fordyrt.

Jeg fra forleden ude og købe en græstrimmer til 1200 kr. da jeg kom hjem slog jeg græsset og efter slappede jeg af med tilbudsaviserne og opdagede at en anden butik havde den på tilbud 400 kr. lavere – men syntes da jeg selv havde være dum i ikke at læse tilbudsaviserne inden jeg tog ud for at handle – og ville da aldrig synes det var svinsk, at der hvor jeg havde købt græstrimmeren ikke havde solgt den på tilbud også – fik I øvrigt en super super service der – så var alligevel glad – for jeg synes jeg havde købt den det rette sted – ikke billigst – med det bedste sted.

Og det var ikke svinsk – samme historie kunne jo ligge bruges også på andre forhold!!