#199108
HalliHallo

Til Jyden

Jeg er da fuldt ud tilfreds med, at Coop tilbyder, at man ikke skal betale gebyr ved indkøb i deres butikker, varsler nedsættelse af debetrente samt at man i øvrigt kan benytte kortet som medlemskort.

Derfor mener jeg, at hvis nogen ønsker kontanter, så kan de hæve på deres VisaDankort, og dette kort vil Coop formentlig også tilbyde, når banken starter op.

Hvis du ikke kan hæve i Coop på dit MasterCard, så må du jo blot tage sidstnævnte kort i anvendelse, så pengene skal jo nok blive hentet i butikkerne fremfor i en automat under alle omstændigheder, en automat der måske ligger langt væk fra ens bopæl, og hvis ikke det er ens egen bank, så er der måske samtidigt et lille hævegebyr at betale.

Til Alphamale

Jeg blev da også fuldt ud kreditvurderet, der var ikke noget med en standardskrivelse om at man på forhånd var kreditvurderet. Der var i øvrigt mange, mange Coopkunder, der fik afslag med meget mærkelige begrundelser, selvom mange havde en god økonomi. Nogen var måske for gamle, andre boede i et forkert område og andre igen havde måske blot ikke en fastnettelefon. Kunder, hvor økonomien er blevet væsentlig dårligere i forhold til 2007, kan af gode grunde måske ikke opnå den samme kreditgrænse længere. Er det ikke logisk nok?

Naturligvis skal CoopBank som ny bank være meget, meget forsigtige med ikke at give for store kreditter, da jeg har forstået at det ikke skal koste noget at få en lønkonto i banken, hvilket Mybankers store “Generalanalytiker” mener koster bankerne 4-500 kr. pr. konto/kunde at håndtere, hvilket beløb Danske Bank da nu også har valgt at opkræve med virkning fra den 1.9. d.å. medmindre engagementet udgør mindst en formue på hele 750.000 kr.