#198774
Ole Laursen

Her er en tråd fra en lønmodtagers synspunkt:

http://www.mybanker.dk/debat/privatoekonomi/7264-hvilken-arbejdsgiverpension-skal-vaelges

Hvorfor mener du det bliver billigere i administration?

Det største fordel jeg umiddelbart kan se er at du tvinger dine ansatte til at spare op, hvad de måske ellers ikke gør af sig selv fordi de ikke har set værdien af det endnu.

“Dårligere forrentning? i forhold til hvad? De sammensætter jo selv deres pension og deres risiko samt om de selv vil have involvering.”

Det er vel kun sandt hvis alle selskaberne er lige gode til det hele. Måske vælger du efter lang tids research et selskab som er god til X, men dine ansatte finder så efterfølgende ud af at de hellere vil Y eller Z. Eller det viser sig at omkostningerne i selskabet er større end hvad man ellers kan få.

Hvis jeg var dig, ville jeg overveje at opdrage lidt på dine folk og så selv lade dem finde ud af det, så slipper du også for at skulle bruge krudt på det. Evt. kunne du invitere en pensionssælger forbi.

Anyway, for at besvare dit spørgsmål så forhør dig nøje om alle omkostningerne. Har en kollega der har Danica Pension og han betaler en del mere i gebyr end først antaget, nok til at det har spist det meste af overskuddet her de første år.