Forside Fora Forbrugslån Misbrug af Visakort på nettet Misbrug af Visakort på nettet

#114932
Anonym

Pakken skal jo modtages et sted og hvis man enten tænker på at sende til en fremmedes post kasse så skal man sku’ godt nok være heldig for at kunne kvitere for pakken især hvis postbudet ikke er en afløser for så kender han/hun de fleste de bringer dagligt post ud til.

Og henter man den på et posthus ex. så er der jo kamara. Så det kan da ikke være ret svært at finde frem til den lavsige person.
Selv i udlandet hvis det er blevet brugt der så kan man næsten altid finde frem til FJOLSET..!

jeg har feks. min bank key liggende på min Pc og jeg er ikke banke for nogle skal CRAKKE sig ind på min Pc og så prøve at stjæle min bank key/nøgle til min netbank. (jeg siger bare held og lykke. *LOL*

Fordi den eneste sikker måde at gøre det på uden at blive opdaget er faktisk at tage på et fly ned til de carinarieske ører og gå direkte ind i en bank og oprette en konto. (for der er det lige som den gode gamle swejsiske bank regler).

Bare se det FJOLS eller retter sagt en AMATØR. Personen jeg omtaler er ham Crakkeren der lige glemte enn vigtigt ting hvis man skal lave nummer med andre.

IDEOTEN sad sku’ hjemme på sin bopæl og rugte sin egen IP-adresse. ha ha ha hvor DUM kan man være.

Han kunne lige så godt have gået op på Herning politi og sagt jeg prøver lige at se om jeg kan få fat i nogle ulovlige dataere for så ved i det på forhånd.. Hvis I kan forstå ironien i det.

Forsat god sommer. (Så er det man siger hvilken en sommer:)