#198516
Mikey 68

Test: Jeg er helt med på jeg ikke slipper for kurtagen og jeg er enig i 750kr er et rimeligt gebyr for indfrielsen (jeg er dog ikke enig i jeg burde behøve at betale 750kr til både banken og kreditforeningen; men det er der ikke noget at gøre ved jo) …

Som tidligere nævnt, så jagter jeg kursspændet mellem selv at købe på gunstige tidspunkter og lade banken strakshandle når orderen er gået igennem deres system + selvfølgelig bankens 0,20 kurspoint i yderligere gebyr…

Jeg har fulgt kursen noget tid nu og kan se et kursspænd på ca. 0,5 ikke er urealistisk (hvis banken strakshandler på en “dårlig” dag… Dertil de 0,2 point i ren strafgebyr – det er trods alt hurtigt 5000kr sparet… og ja resten af gebyrerne slipper jeg ikke for; men de ville jo være der alligevel, så de 5000 er stadig sparet!

For at undersøge hvor jeg kan handle realkreditobligationerne henne, så bad jeg min egen bank (som formidler mit realkreditlån( svare på om jeg kunne handle realkreditobligationerne gennem den netbørs de stiller til rådighed (jeg havde ikke prøvet at bruge den før og kunne ikke umiddelbart finde obligationerne derinde).

Her er svaret (fra en af bankens investeringsspecialister):
“Mht Mortens ide om at købe den obl. han selv har, så er det måske ikke den bedste ide -han mister jo bidraget…..og kan ikke tjene noget på det”

Så udover de ikke svarer på mit spørgsmål (og at de lige gentaget jeg angiveligt ikke kan tjene noget på det) – er der så nogen som kan forklare mig hvad det er for et bidrag jeg åbenbart mister ved at købe dem selv?