#198200
Anonym

Disarmonia, mange tak for dine ord, og igen jeg håber at du har ret, om lidt kontakter jeg banken igen og spørger. Hvis det er sant at jeg skylder kun 360.000 så bliver jeg så skide glad at jeg tager resten af ugen fri.

Hallihallo, det er kun få måneder siden jeg fik igen godt betalt job, og de få måneder jeg har haft dette job, har jeg brugt alle mine penge på at betale andre kreditorer også, det var mange regninger der skulle lukkes. Nogle kreditorer var mega okay som for eksempel Ikano bank, jeg skyldte dem 54000 og de sagde at hvis jeg betalte dem 19000 på en gang så kunne vi lukke den. Og det gjorde jeg så en ting mindre. Nu har jeg kun banken igen.

Jeg er ked af jeg skuffer jer folkens, men prøv at forstå, jeg har aldrig en gang kigget på hvad jeg har brugt, aldrig før kigget på min netbank konto, jeg har altid haft mange penge og derfor været fuldstændig uansvarlig.

Jeg kommer fra en anden skandinavisk land, og da jeg blev færdig med universitetet skyldte jeg staten 90.000 kr. Da jeg ikke fik arbejd de første år, og måtte fryse lånet måned efter måned, banken indkalte mig til et møde hvor de sagde at lånet var arkiveret og at jeg ikke skulle betale den tilbage. Dette hjælp ikke til mit anvarfølelse, det gjorde bare at jeg tænkte nå, det var jo sku da nemt. Men da jeg mistet mit arbejd denne gang, og plutselig var en fattigrøv for 9 måneder så kan jeg godt love jer at jeg har lært lektien. Sorry mange gange for at jeg ikke lever op til hvad I mener man burde kunne, men det er to ting jeg er mega dårlig til, håndværk og penge.