#197986
Anonym

Jeg vil på ingen måde fjerne ansvaret fra migselv. Jeg har altid været utrolig uinteresseret i min økonomi. Har aldrig kigget på de papirer fra nordea, jeg måtte sætte min underskrift på. Jeg har altid tænkt at jeg klarer mig fint. MEN.. jeg synes at Nordea burde have gjort andet end at prøve at sælge så meget lort. Jeg kan huske da jeg flyttet til nordea den rådgiver jeg havde, var ekstrem fokus på at få solgt mig al mulige forsikringer og andre ting der fløj over hodet på mig. Jeg følte at jeg sat foran en sælger og ikke en rådgiver.

Jeg er meget taknemmelig fordi I gidder at læse alt dette og at I, i bedste mening prøver at informere, men husk en ting. I må aldrig gå ud fra at folk tænker som jer. I er interesserede i økonomi og I har blevet rigtige gode til det. Jeg kan andre ting og jeg har brug for en Rådgiver i en bank der ikke prøver at voldtage mig hver gang jeg er hos ham.

En herfra sagde at jeg måske ikke var høflig nok eller noget med at man måtte tale pænt… og det gjorde jeg også, men det er sværdt at være hel objektiv når man føler, i det øjeblik at du sædder dig på stolen foran rådgiveren, at han prøver at adskile dine numse kinder for at stikke dig bagfra så hurtigt han kan.

Jeg stoler på ingen måde på Nordea, de har aldrig prøvet at hjælpe mig, og den rådgiver jeg har i dag, er den samme jeg har haft hele tiden, og de har aldrig fortalte mig hvorfor de ikke vil skifte ham med en anden, når jeg har bedt om det, så mange gange.

De har stadigt ikke svaret min mail, så jeg venter stadig på lidt info om det gæld jeg har. Jeg regner med at de vil fortælle mig hvad er renten og alt mulig,t jeg har svært med at forstå. Men jeg kommer nok tilbage her med mere info.

Planen er at betale så hurtigt jeg kan, for at forlate den forbaskede bank. Jeg må også prøve at få noget ekstra arbejd så jeg kan betale enda mere til dem.

Jeg vil ikke fraråde folk om at bruge Nordea, min erfaring, er som den er, fordi jeg er jo ignorant når det gælder økonomi og derfor er i den nuværende situation. Jeg burde aldrig have valgt Nordea, da de ikke har kunde fokus. Alt det de gør er for at få penge, de er fuldstændig ligeglade om du har penge til mad eller om du har små børn og ikke nok penge til at klare dig. Har du ikke arbejd eller nok penge, så er du på den. De er ikke mennesker jeg vil nogensinde har med at gøre.

Hallihallo: Har ikke fået svar ednu. Skal nok opdatere når svaret kommer.
Da jeg have i et periode af ca 8 måneder dårlig løn, så spurgte jeg dem om rente stop, afdrag stop da jeg ingen penge havde tilbage, levede med 1500 kr per måned for mad efter at banken tok 5700.- Men jeg fik besked at jeg måtte sælge alt jeg havde. Og når jeg havde gjorte og jeg havde tabt penge både på bil, lejlighed og alt, var de stadig ikke interesseret i noget som helst. Jeg bad dem på knæ men no mercy. Jeg vidste at jeg ville komme ud af den situation, men igen no mercy. Deres råd var Søg kommunal hjælp. Det gjorde jeg ikke, og få måneder efter fik jeg godt belønnet arbejd igen. Jeg har altid betalt top skat da jeg har altid haft gode jobs, men den her første gang jeg var nede, det var intet hjælp at hente.

Nordea har fået gode resultater de sidste år måske er det fordi de er kolde når det gælder at hjælpe.

Jo jeg har virkelig varet dum no question about it, men nu har jeg lærte det, og nu vil jeg gøre ting på en anden måde.

Tak