#197884
Anonym

Man kan let havne i en situation når man er uansvarlig og ikke tænker på hvad man bruger. Jeg har altid haft god ekonomi tjent over halv mill om året og aldrig tænkt, som sagt, hvad jeg havde i banken. Ønsket jeg det ene eller andet, købte jeg det bare, jeg havde altid penge på kontoen.
Det som gjorde at jeg begyndte at tænke på det, det var da jeg mistet mit arbejd og gik et år med et mega lavt lønnet arbejd, som gjorde at jeg blev tvunget til at tænke hvad jeg brugte penge til. Nu igen har jeg et højt lønnet arbejd og har lært lektien. Nu ønsker jeg at sætte mig ind i ting, og derfor jeg spørg. Så mine gode venner, det er jo en grund hvorfor ting er som de er. Om det er uansvarlighed eller andet, det er jo irrelevant her. Man ønsker bare at få råd, ikke ironiske bemærkninger.
Nordea var utrolig large da jeg havde penge, og de gav mig aldrig noget rådgivning. Jeg kunne have fået råd og betale mere, men det gjorde de ikke og jeg følte at det gik fint. Nu forstår jeg at det var dumt at ikke være mere kritisk.
Tak