#197220
Anonym

Jeg går ud fra at du er med på at du kan vælge ikke at tilmelde dig deres kundepakker Danske Hverdag hhv. Danske Hverdag+. I så fald betaler du det der hedder Standardpris. Og ja, så er der en masse enkeltgebyrer for kort, netbank etc.

Alternativt kan du tilmelde dig en kundepakke (ud fra dit engagement med banken) og så er nogle af disse ydelser gratis, men du skal så selvfølgelig betale det kvartalsvise abbonement.

Hvis du er Danske Bank Basis kunde og vælger Danske Hverdag koster det kr. 300/år (75*4). Det skal holdes op mod kr. 120 (4*30) for første konto + 100 hhv. 150 for MasterCard hhv. Visa/Dankort + 100 for Netbank + eventuelle andre ydelser (vekselgebyrer, …).

Så må man selv afgøre hvor meget man vil have og hvad der bedst kan betale sig.

Der står et andet sted (og der er også kommet brev herom) at hvis man ikke har tilmeldt sig kundeprogrammet inden 1. september overgår man automatisk til Standardpriserne. Så jeg forventer at priserne herfor opkræves fra denne dato ligesom abonnementsbeløbene for kundepakkerne.

Det er selvfølgelig surt/uhøfligt at du ikke har kunnet få et svar fra banken. Prøv at gå ned i en filial – det behøver jo ikke være en med kasseåbent.