#197208
peter holm larsen

Hej HalliHallo,

Jeg er som jeg også har skrevet flere gang, af der er behov for mange flere fakta om der er en go i det at forældrene køber ejendommen og lejer den ud til spørger.

Og hvis forældrene kun har folkepension og ATP og deruder er uformuende i al væsentlighed – så er jeg helt enig – så er det næppe en farbar vej. Og der ville jeg nok som hovedregel heller ikke råde dem til at købe en ekstra ejendom.

Og nej, jeg er ikke advokat 🙂 . synes blot der er så ærgeligt at der er så mange (ikke henvendt på dig) der udtaler sig om en masse, de enten intet ved noget om eller besvarer så mangelfuldt og fejlagtigt at det er mere vildledende end vejledende.

F.x. at rådgive om at man kan få boligsikring som ikke pensionist til en ejerbolig eller at udleje af en ejendom ikke er erhverv og dermed skattepligtig – synes jeg så trist for et forum som dette, at nogle rådgiver så mangelfuldt og fejlagtigt. Der er jo rent faktisk nogle der spørger vil jeg tro i håb om at få et korrekt svar – hvad er dette forum eller til!

Ved ikke om det er så meget bøvl med et køb – jo der er da noget og er også sværere hvis man ikke er inde i tingene – men har for dem jeg har rådgivet og som har haft lidt grund økonomisk viden kunne sætte dem ind i modellerne på 2-3 timer.

Og reelt handler bøvlet – jo nok også om, hvad altervativet et. Hvis spørger kan få en bilig via forældre køb og ikke kan få en ved eget køb – så tror jeg da nok forældrene vil strække sig ret langt – også selv om det kræver en uges arbejde med papirbøvl – de er jo også pensionister – så kan være de har lidt ekstra tid der 🙂

Men jo der mangler alt for mange oplysninger – også derfor jeg tilbød at hjælpe personligt – og lover at svare så korrekt som muligt 🙂