Forside Fora Privatøkonomi nægte som bankkunde.fordi man står i rki nægte som bankkunde.fordi man står i rki

#197098
Anonym

Læg mærke til at debattens taber, Peter Påståelig Larsen nu er ude i en eller anden søforklaring om, at det forhold, at et pengeinstitut kan afvise en bankrøver eller en person der voldeligt har overfaldet bankpersonaelt, er ækvivalent med at bankerne generelt kan nægte at tage imod en kunde, der beder om en nemkonto efter for godt befindende.

Sådan er det ikke! Kunden skal virkelig have lavet noget groft overfor den pågældende bank, før banken kan afvise at tage ham ind som kunde.

Bankernes Brancheforening indskærper at:

Alle har derfor ret til at få oprettet en lønkonto, som gør det muligt at få udbetalt fx løn eller offentlige ydelser til en konto i en bank og hæve fra kontoen enten ved henvendelse i kassen eller på et hævekort.

Finansrådet har meddelt sine medlemmer, at banker, sparekasser og andelskasser (herefter banker) har en samfundsmæssig forpligtelse til at oprette en indlånskonto for privatkunder med henblik på indbetaling af løn eller offentlige ydelser (i det følgende betegnet som en “lønkonto”). Dette følger også af Finanstilsynets praksis efter en regel om “god pengeinstitutpraksis”, som bankerne skal leve op til.

http://www.finansraadet.dk/politik/henstillinger/alle-har-ret-til-en-loenkonto.aspx

Men what ever, lad dog den dumrian, Peter Påståelig, blive i sin vildfarelse.

At manden hverken kan eller vil forstå simple forhold er fuldkommen hans egen sag!