#196910
Mikey 68

Fordelene er absolut til at overse; men stædighed i kombination med lyst til at “omgå” banken fik mig til at spørge…

Jeg har netop indløst en del af lånet og det kostede mig 750kr til totalkredit, samt 750kr til Sparekassen i gebyr og så 0,2 kurspoint på handlen, de havde glemt at nævnt (fremgår dog af deres prisliste hvis man ser godt efter) – dertil kurtage til børsen og (over)kursen på obligationerne).

jeg spurgte banken på tidspunktet og blev affærdiget med at det kunne jeg godt; men så skulle jeg oprette værdidepot og så ville det hurtigt blive meget dyrere.

I mit tilfælde vil jeg kun kunne spare de 0,2 kurspoint (da bank og Totalkredit helt sikkert stadig skal have deres gebyrer); men det interessante er jeg kunne følge kursen lidt og slå til på et fornuftigt tidspunkt i stedet for banken der bare handler når ordren er nået igennem…

Jeg gætte på jeg vil kunne spare omkring 0,5 kurspoints i alt – eller små 2000kr for mit vedkommende næste gang (forudsat jeg kan benytte et gratis værdidepot hos fx Nordnet, hvilket jeg ikke har undersøgt endnu).

Så alt i alt er timelønnen nok ikke særlig høj med mindre jeg vidste præcis hvordan det skulle gøres; men så kan man da være lidt skadefro bagefter og være en erfaring rigere…