#196748
Michael

Skal jeg forstå det sådan, at du har modtaget udbytte fra dine aktier der ikke var forventet?? Det argument køber jeg så heller ikke for hvis du fx. i april måned modtager udbytte så forskudsregistrerer du det vel!! Alt andet er igen sløseri.

Noget helt andet er, at der automatisk trækkes udbytteskat af danske aktier så herfra kan du ikke få en ekstraregning. Af diverse fora kan jeg se, at Nordnet automatisk trækker 15% udbytteskat ved udbytte af amerikanske aktier. Om andre gør det samme ved jeg ikke, men det er vel sandsynligt.

Hvordan du så kommer frem til en ekstraskat på 20.000 kr. kan jeg kun undre mig over. Udbytteskatten ligger omkring de 30% (kan ikke huske den præcise sats) så en ekstraregning på 20.000 kr. betyder, at du har fået udbytte for mindst 60.000 kr. Ved en (meget optimistisk) udbytteprocent på 5 betyder det, at dit aktiedepot er på minimum 1,2 mio kr og formentlig langt mere fordi 5% i udbytte er ekstremt meget gennemsnitligt for et aktiedepot.

Og så bruger du din tid på at klage over en ligegyldig rente på 2,7% af 20.000 kr. svarende til ingenting samtidigt med at du har aktier for 1,2 mio kr eller mere??

Ja, så er vi derovre hvor jeg vil sætte dig i samme bås som HalloHalli: En troll.