#196324
Anonym

Ja, der er netop tale om en enkeltmandsvirksomhed og et I/S. Jeg var lige inde på cvr.dk og fandt også entreprenøren men kunne ikke finde et regnskab jeg kunne købe. Men jeg kunne se at han har startet sin virksomhed i en tidlig alder. Det er oprettet allerede i 1982..
Jeg er ved at stresse lidt over situationen. Byggeriet var aftalt til at skulle være startet allerede i oktober sidste år men vi måtte droppe det da håndværkerne havde travlt og aftalte med alle håndværkerne at hvis det var muligt at komme i jorden pr 1/3-13, så gik vi i gang der. Entreprenøren har rykket startdato til ca medio marts og alle håndværkerne er med på dette. Men nu har de indbyrdes kommunikeret omkring situationen vedr. regnskaber. Tømreren sagde med det samme at han ikke ville udlevere regnskab (I/S virksomheden) men entreprenøren var mere stille og rolig omkring det. Troede jeg. For nu har han talt med tømreren og har sagt(til en af de andre håndværkere) ny bank eller anden entreprenør. Om han virkelig mener det ved jeg ikke, da jeg ikke har talt med ham personligt. Og jeg vil være ked at af skulle ud og finde nye håndværkere. De valgte har givet rigtig gode tilbud og vi har tillid til, at det stykke arbejde der skal udføres er i orden, da vi i forvejen kender deres arbejder.
Det nuværende realkreditlån er opsagt i januar så jeg skal se at komme videre men ved ikke mine levende råd hvis håndværkerne bakker ud.
Nogen gange kan det være svært at finde gode pålidelige håndværkere så jeg er virkelig ked af situationen…