#196186
Anonym

Kære alle

Tak for alle jeres svar. For lige at opsummere, så er det en forudsætning for at skifte, at Danske Bank betaler omkostningerne, og som Mr. R skriver, så nævner de selv muligheden herfor på deres hjemmeside. Det er ligeledes en forudsætning for tilbuddet om 6,5 %, at vurderingen på huset holder.

Som flere af jer skriver, så kan jeg godt være nervøs for, at Danske Bank efterfølgende hæver renten på boliglånet. Er der nogen muligheder for at gardere sig imod dette?

For så vidt angår depotet, så kan det (som jeg har forstået det) ikke flyttes, så længe aktierne ikke er “frigivet”. Det er selvfølgelig heller ikke verdens største beløb, der skal betales i abonnement, men det vil ærgre mig at skulle betale for noget, jeg ikke bruger.

Vedrørende omlæggelse til variabelt lån, så er det et af de forhold, vi overvejede meget i forbindelse med, at vi optog lånet i 2010, og dengang besluttede vi, at sikkerheden (omkring den fremtidige ydelse) var det væsentligste for os, og vi håber derfor på på sigt at kunne sikre os en kursgevinst. Til gengæld er muligheden for hurtigt at få boliglånet ud af verden meget fristende.

Mvh.
Tina