#114684
Toften

Gode Råd

Tak for dit svar. Ja udlejningen kan løbe fornuftigt rundt. Lånet som vi pt. har i ejendommen er et 1-årig rentetilpasning, så der er en risiko her, hvis renten stiger og vi vælger at udleje.

Lånet i vores nye hus bliver fastforrentet er vi enige om og med det budget som vi har lagt, på baggrund af den finansieringsmåde (gæld 2,0 mio. kr.) jeg skrev tidligere + alle andre omkostninger i det daglige, så vil jeg mene at vi har et fornuftigt økonomisk råderum (rådighedsbeløb).

Jeg er også enig i dit regnestykke, at provenuet (hvis vi får solgt til prisen) kan indgå i det nye projekt med 270.000 kr. og så er det jo lige før, at vi ikke behøver et banklån og “kun” skal have et kreditforeningslån (2,2 mio. kr. x 80% = 1,76 mio. kr.)

Det som du skriver om virksomhedsskatteordning er jeg ikke helt med på. Vi er til daglig begge ganske normale lønmodtagere.

Kan du følge mig “bare lidt” i at jeg ikke er så vild med at sælge fast ejendom, som vi har selv af renoveret (alt fra gulv til loft) og her ser muligheden for en fremtidig “opsparing” ?

Situationen herhjemme lige nu er vel 49/51 i min kæreste´s favør.