#196090
Michael

@test

Intelligens og racisme (hvor kom den fra?) har intet med dette at gøre. Ikke desto mindre ER der altså en voldsom overvægt af mennesker med dårlige formuleringsevner i kategorien “hurtiglån, stor gæld, lav indkomst, kontanthjælpsmodtagere” osv. Det er selvfølgelig ikke et voldsomt stort statistisk grundlag at basere denne konklusion på alene på et debatsite, men for mig at se er tendensen så klar at den ikke kan overses.

Har du hørt om arv og miljø? At der er en klar sammenhæng mellem forældres økonomiske situation og deres børns? Dette er videnskabeligt bevist og behøves derfor ingen nærmere diskussion. Det er også et faktum, at lån uden sikkerhed primært efterspørges af boliglejere med lave indkomster. Denne gruppe kan ikke lige gå ud og få et realkreditlån og i mange tilfælde heller ikke et almindeligt banklån.

Det er også et faktum, at mennesker med ingen eller dårlige uddannelser har sværere ved at formulere sig end andre. Simpelthen fordi de ikke er trænede nok i denne disciplin og sjældent formulerer sig på skrift.

Så alt i alt skal man altså være mere end almindeligt blind hvis man ikke kan se sammenhængen mellem dårlig økonomi, lavt uddannelsesniveau og dårlige formuleringsevner.

Ja, det er kontroversielt, men det er sandheden ofte.