Forside Fora Bolig og realkredit F1 eller??? F1 eller???

#196010
peter holm larsen

Man skal aldid passe på at lytte til andres råd – og specielt når der er tale om helt ekstremer som reelt ikke er relevante for den alemen bruger.

Der er INGEN tvivl om, at hvis man har et F1 lån på 925.000 kr. og man i dag står og overvejer om man vil forsætte med F1 eller et fastforrentet 3% fastforrentet lån så vil man hvis renten stiger med 2 % point over det kommende år – så vil man økonomisk være bedre stillet hvis man havde konverteret fra F1 til fastforrentet inden renten sted med 2 % point.

Enhver der hævder det modsatte, tager fejl.

I som jeg har sagt til alle der kommer med eksempler der helt mangler økonomisk substans – “Vis mig et faktuelt eksempel”

De seneste eksempler var en der havde en meget lav bankrente – personen glemte så blot at sige, personen havde en ledende stilling i pengeinsttuttet. Eller en der havde opnåret en meget attraktiv kurs ved optagelse af et lån, personen glemte blot at oplyse, at baggrunden var der var kurssikret på et langt tidligere tidspunkt – og hele fordelen alene lå i der var kurssikret – og således ikke var udtryg for renten tidspunktet hvor lånet blev udbetalt.

Så KK2 man skal passe meget på at lytte til gode råd – da mange er råd fra personer uden faglig indsigt eller baseret på så speceille vilkår, at de kun er tilgængeligt til en meget lille kreds.