#195990
test

Der har været utallige indlæg om at folk med fantastisk fin økonomi og fantastisk sikkerhed ikke kan få tilbudt ge laveste rente.

Opgaven du stiller er umulig. Du har ingen sikkerhed, høj forbrugsgæld i forhold til din sitation, en række kvik lån der vidner om? God planlægning?

Hvis de nuværende bank eller familien ikke vil hjælpe er der kun en udvej og det er at øge din betalinger og skaffe dig af med dn dyreste gæld først.

Forslaget med ge er rent pjat.

Beløbet du bilder dig ind at du spare ved at sammenlæge dine lån er ikke eksisterende i forhold til omkostningerne ved at gøre det. Forestillingen om at komme ned i ydelse er urealistisk. Forestillingen om at nogen vil finansierer dit forsatte overforbrug er urealistisk.

Og nej det er ikke det du vil høre.

Cafe, bankn har jo tilsyneladende rent faktisk rådgivet kunden godt i den her sag ved at sige nej til yderlige lån til overforbrug. At kunden så kan gøre yderlige skade på egen økonomi ved at optage kvik lån, der jo som bekendt hjælper lige så godt som at pisse i bukserne når man fryser, berettiger ikke til en yderlige svada mod de (efterhånden stakkels) bank ansatte.

Og amno for lige at svare på den bredside der nu sikkert kommer.
Overforbrug er det forbrug mån låner til som man ikke har råd til. Hvor livsvigtigt man så end mener tøjet, rejse til Thailand eller en ny hofte til svigermor i Thailand nu er.