#195980
HalliHallo

Amano, du skriver stolper op og vægge ned om en lille gæld på godt 100.000 kr. optaget hos flere pengeudlånere, om et “billigt” værelse til 4500 kr., udenlandsk ægtefælle og 2000 kr. ud af landet til børnepenge om måneden og bla bla………

Men der nok ikke meget hjælp at hente her, men du kan evt. prøve at kontakte GE Moneybank, der vil kunne give dig et godt tilbud på at få samlet dine ting til en rente på ca. 3,95%. Ellers bare prøv flere banker, hvis det nu er så saliggørende for dig. Hvad det er det for øvrigt for en slags hjælp du efterlyser?

Hvis det hele brænder sammen for dig, så kan dine kreditorer, som bekendt, ikke klippe håret af
en skaldet, hvilket du sikkert godt ved i forvejen, men du spørger alligevel om man nu bare kan lade være med at betale af på sin gæld o.s.v. Men alle kender velsagtens konsekvenserne af ikke at gøre det.

Et lille spørgsmål til sidst: Hvorfor har du optaget lånene 3-4 forskellige steder til høje renter? Jeg og andre kender godt svaret, men én kan jo tage fejl. De fleste ville jo blot anmode sin bank om at få forhøjet sit lån, så det netop er samlet et sted og dermed mere overskueligt.