#195940
Anonym

Ja og hvilken point har du med det?

Det er jo ikke fordi jeg ikke vil betale min gæld, men det er måden det bliver gjort på. Det kunne være jeg havde aftale med andre kreditorer såsom SKAT – som er den dyreste rente – om at de ville få 40.000 kr nu, men eftersom banken tager alt selv så må jeg meddele dem at det ikke bliver aktuelt alligevel – og renten banker videre.

Desuden er der andre små kreditorer som man kunne have fået lukket, men da Banken tog alt og min sidste gæld hos dem er på 30.000 kr, så ville det da klæde dem at de måske havde ringet og sagt; “Vi har spærret dine 120.000 kr og da du har noget gæld hvordan skal vi så løse dette”? – eller som fjolset i banken sagde; “Hvis du havde ringet dagen før pengene kom, så kunne vi godt have aftalt vi kun havde taget 20.000 kr” – Hvad fanden er det for noget lort at lukke ud?

Det ville være almindelig høflighed og lige informere og så havde de ikke fjernet benene væk under mig og givet mig ekstra hovedpine da jeg nu skal ringe andre kreditorer igen og sige der ikke er noget – og lade flere renter løbe på disse. Men havde de lige meddelt hvad de gjorde, så kunne man løse det hele i god ro og orden.

Jeg vil skynde mig at slå fast at de penge var øremærket til gæld og ikke lir og lagkage. Man kan også vende den om og sige at havde jeg overført til en konto i eks. Nordea havde DK Bank ikke vidst at de penge var kommet.
Min point er bare – det ville klæde Danske Bank at lave en dialog istedet for blot at bare tage og forsøge at hjælpe en kunde der har været der i mange år! Om de har ret eller ej, så er det usmageligt og grådigt.
Jeg skylder dem 30.000 kr nu – Thats it. Ingen kassekredit, lån eller andet. Så igen, Danske Bank kunne godt vise lidt overskud og ikke bare være en grib