#195552
HalliHallo

Du burde faktisk have sendt denne mail til dit pensionsinstitut i det stedet, de vil kunne rådgive dig om reglerne for at få din pension opgjort i utide. Ingen på dette debatforum kan da give dig noget som helst brugbart svar.

Ellers kik i dit pensionsregulativ, hvor alt står opført om tilbagekøb m.v.. Der kan selvfølgelig godt være forskel i ordningerne, idet arbgiveren kan have lavet nye regler med sin pensionsleverandør, f.eks for nye medarbejdere.

Hvis I kun har oplysningerne mundtligt, så kan den ene endvidere have svaret forkert, da sådan noget forekommer. Derfor bør man altid rette skriftlig henvendelse, da chancerne for et rigtigt svar så bliver større.

Det du skriver med bistandshjælp er jo et politisk spørgsmål, hvilket du vel ikke forventer at nogen kommenterer, udover måske “test”, der vil skrive at det er ren kommunisme alt sammen.

Ophævelse af en kapitalpension før tid beskattes i år med 49,84% og fremover 52%.

Hvis vil du endelig vil undgå ikke at skulle bruge din kapitalpension til at leve for i tilfælde af arbejdsløshed, så kan du blot overføre den til en ratepension eller livrente, men tal med dit pensionsselskab om alle disse ting.