#195430
Anonym

Tak for alle de venlige besvarelser og gode forslag. Jeg synes det er interessant, at Danske Bank ikke har fuldstændig styr over sine kunder. Er der nogen med pension i Danica, som har været ude for noget lignende?
At blive helkunde i Danske Bank kommer ikke på tale for os, for min mand bærer stadig nag efter en rigtig skidt behandling som kunde i en Danske Bank filial for omkring 15 år siden. Vi er bankkunder i Nordea med særlig aftale (hedder det vist) og kombineret med gratis hverdag kan det vist ikke gøres mere gebyrfrit. Vores konti i Danske Bank har vi kun, fordi det er så besværligt at lukke dem. Enten skal man bruge arbejdstiden på at hænge i en telefon eller man skal forlade arbejdspladsen i utide for at gå i banken. Hvorfor holder banker egentlig ikke åbent lørdage og søndage?
Til Lars A: Jeg kontakter altid Realkredit Danmark direkte, når jeg har brug for et prioritetslån, og det har jeg gennem årene været ret tilfreds med. Men man kan sagtens få lån i RK via Nordea. Og nej, vi havde ikke brokket os over at modtage to breve. Det gør vi fx i forbindelse med årsopgørelser og rentetilpasninger fra RK.
Mit indlæg var naturligvis et udtryk for overraskelse over, at det stadig betragtes som selvfølgeligt, at det er den mandlige del af et par, der bestyrer økonomien. Det ville glæde mig, hvis det skyldes på en misforståelse.