Forside Fora Privatøkonomi Skift af bank, skal det virkelig være så svært?? Skift af bank, skal det virkelig være så svært??

#195356
Anonym

Mr R:
Jeg har et problem med banken fordi de giver mig en rente 0 %, eller i bedre tider så lav en rente at mine penge taber i værdi. Banken låner imidlertid mine penge videre til noget som ligner ågerrenter. De har så mange tabsgivende engagementer så de til fulde har bevist deres egen uduelighed.

Når de så klassificerer mig som en tabsgivende kunde, modsat de faktiske forhold, bliver jeg arrig. Jeg har støt ydet min del til bankens drift, men de sender mig nu fiktive regninger, for at dække deres Stein Bagger kunder ind, deres irske og finske bankdrift, partistøtte til Venstre og pension i millionklassen til de ansvarlige.

Dertil har de lukket to af de filialer jeg var tilknyttet, udliciteret mindst 300 danske arbejdspladser til østeuropa, fjernet rådgivning og lukket kasserne i de resterende filialer.

Det som får bægeret til i den grad at flyde over, er deres inddeling af kunderne i klassesamfundet. Jeg vil ikke finde mig i at skulle behandles nedladende og betale mere, fordi jeg ikke har raget et vellønnet job til mig.

Gid de må brænde i helvede.