#195212
Anonym

Hej Kaan,
Jeg synes alle med mellemrum skal undersøge om de kan få billigere og bedre bank og/eller realkreditlån.
Du skriver, at du undersøger det p.g.a. Danske Bank’s nye kundeprogram/gebyrer/abonnementer.
Du oplyser at du/i bl.a. har lån i Realkredit Danmark.
Danske Bank forsøger med deres nye kundeprogram at ‘belønne’ kunder/familier som samler deres økonomi (lån, realkredit,pension (private ordninger)), SAMT indestående i banken.
De betyder at dig og din hustru/samlever vil få RIGTIG mange fordele hvis i kommer over 750.000 kr. (lån, realkredit,værdipapirer i frit depot, pension (private ordninger)), SAMT indestående i banken.
I vil så få Hverdag+ abonnementet uden at skulle betale for det. Hverdag+ abonnementet inkluderer: visa-dankort, ægte mastercard kreditkort, kontant valuta veksling, hævning i andre bankers automater i Danmark, alle de konti i ønsker, samt Netbank uden gebyrer (dog ved overførsler til udlandet).
Den kunde/husstand som ikke kommer over de 750.000 kr i samlet ‘økonomi’, vil skulle vælge mellem om de vil ha’ et ‘Hverdag abonnement’ eller ‘Hverdag+ abonnement’. Uanset valg af det ene eller andet abonnement vil der skulle betales for abonnementet. Det billigste abonnement vil koste 300 kr./år (hverdag), det dyreste koster 480 kr./år (hverdag+). Der er 25% husstands-rabat til hver ægtefælle/samlever ved valg af Hverdag+ abonnementet.

Til slut: jeg har også hørt historier om, at andre banker møder kunden med mange krav for at åbne kontoforhold. Her skal man nok skelne mellem om den nye kunde ønsker dankort/visa og/eller lån, eller bare en Nemkonto med hævekort. Derudover er andre banker nok også påpasselige med at tage imod FOR mange af Danske Bank’s kunder som ikke kan tilføre forretninger (lån, realkredit, pension mm.)

Tak fordi du læste mit indlæg 🙂