Forside Fora Privatøkonomi KÆMPEOVERSKUD i NORDEA KÆMPEOVERSKUD i NORDEA

#195090
HalliHallo

Ja, kald du det bare useriøst, men dine svar virker da også oftest ret så kuriøse, ligesom jeg kan se at du skriver under flere forskellige pseudonymer. I går nuppede jeg en anden, der gjorde det samme og havde glemt, hvad han nu havde logget sig under, også meget seriøst, ikke?

Grunden til indlægget skyldes bl.a., at jeg i anden tråd har spurgt om det kunne betale sig for min nabo, der er pensionist, at skifte væk fra Danske Bank, der jo nu agter at opkræve et på mig helt himmelråbende beløb på 480 kr. årligt hos hende for at fortsætte kundeforholdet. Jeg spurgte om Nordea kunne være en mulighed og om de opkræver elleer agter at opkræve abonnementsgebyrer, hvortil skribenten test udtrykkeligt skrev, at de også opkrævede disse gebyrer, og så kan det jo ikke betale sig at flytte oveer i Nordea, hvis ikke hun kan tjene noget ved det.

Ingen andre har ønskes at oplyse, om det er rigtigt. Hvis ingen kan eller vil svare må jeg jo blot tage kontakt til banken for at høre om de tager de af test nævnte gebyrer og hvor meget.