#194824
HalliHallo

Så er der gudhjælpemig et nyt spørgsmål om samme emne, hvorfor det er nærliggende at tro, at der er tale om et fake-indlæg?

For blot ca. en måned siden skrev én,at hun og hendes søster ville købe deres mors hus, for at leje det ud til hende, så hun nu om muligt kunne få boligydelse og varmehjælp samt minimere en evt. arveafgift.

Test, som altid er klar ved tasterne, fandt det dengang helt usmageligt at gøre sådan, hvorimod jeg rådede til at gøre det, og helst gennem en advokat.

Igen i denne tråd fraråder test og selvfølgelig også generalen det, og kommer med alskens ulykker der kan ske, hvis der handles som foreslået.

Jeg vil også igen her anbefale at kontakte en advokat for at få en snak om hvordan man gør det økonomisk bedst muligt for dig og din mor. Der findes nemlig flere gode muligheder.

Jeg er sikker på at test og generalen, der skilter med at de neoliberalister, sikkert ikke har noget imod at udnytte skattehuller samt få mest ud af den til enhver gældende lovgivning. F.eks trækker 1% af de højestlønnede over 650.000 kr. fra i skat årligt til pensionsordninger, hvorefter de når de bliver pensionister finder et sted, hvor de kan få pengene udbetalt uden beskatning. Multinationale firmaer må selvfølgelig heller ikke opføres på liste, så alle kan se hvad de betaler i skat, det siger venstre og konservative og vil have loven lavet om, når de kommer til. Nej, ingen må se at de overfører indtjeningen fra Danmark til et skattelyland.

Test kan få flere hundrede tusinde ud af statskassen om året til konens fleksjob og dette samtidig med at hun er erklæret invalid af pensionskassen (både forsørgelse fra samfundet og pensionskasse), men det er selvfølgelig helt fint og har ikke noget med kommunisme at gøre, som han i tide og utide kører frem med. Havde det været naboen, så havde det sikkert været usmageligt, for så skulle han jo ligesom selv være med til at finansiere udgiften. Men sådan er der så meget……..