#194756
Ole Laursen

“Der er stor forskel på omkostningerne til opbevaring og handel når man har værdipapirer i depot. I Jyske Bank skal man betale for depotet, for hver fondskode i depotet, ændringser og meget andet. Det var gratis i FinansNetBanken og var noget unikt.”

Hvis det går helt galt, så opret en konto hos Nordnet. Jeg har en i forvejen, men vilkårene er ca. de samme for Nordnet og Finansnetbanken, så jeg har beholdt mit depot hos sidstnævnte.

Da Spar Lolland opkøbte tidligere Skandiabanken (jeg var med fra dengang det hed Din Bank, Dankortet var pænere dengang :), kiggede jeg lidt efter alternativer, men jeg synes ikke der er så mange danske rene internetbanker. Synes dog også vilkårene gennem årene er blevet relativt ringere i forhold til velmagtsdagene i Skandiabankens tid. Ærgerligt at de solgte ud til de færøske gullashbaroner.

Hvis vi bliver flyttet over til at være Jyske Bank-kunder som brevet antyder, så er jeg med 90% sikkerhed skredet. Spar Lolland var dog i det mindste fornuftige nok til at holde Finansnetbanken adskilt fra resten.