#194466
Jyden

Hej test,
Nej vi skal ikke have mere kommunisme ind – og dybest set er jeg heller ikke den store tilhænger af en statsbank – hvis blot dn øvrige bankverden kunne opføre sig almindelig anstændig.
Jeg husker det ikke som Girobank skulle være en dårlig forretning, men der skete meget i de år og PBS og andre ting kon til som de ikke fulgte med i udviklingen på i på dette tidspunkt. Så vidt jeg kan se i et leksikon fik staten ca 750 mill.kr. for ca 10 % af aktiekapitalen ved fusionen med Bikuben.

Mr. R.

Så har du jo løsningen for Danske Bank som du vel vil skynde dig at forelægge for dem. Der laves en særlig gratis kontoform hvor banken får valør 1 dag ekstra for midler der indsættes, og så er problemet jo løst.
Så kan man på andre former for konti selv forhandle sig frem til vilkår m.v. og så håbe på at man kan få afskaffet de selvbestaltede fridage, lukkedage mv. hvor bankerne idag snyder med valør.

Held og lykke med din løsning for Danske Bank, den må de da sætte pris på, og de trænger da virkelig til at få noget hjælp.