#194432
Jyden

Mr R.

Alt var gratis ved overførsler mellem konti og hævning på posthusene landet over. Hvis der skulle bringes penge ud med posten til en modtager var der et gebyr for dette, hvis jeg husker rigtigt.
Man produktudviklede ligeledes postcheque til brug i udlandet, og de husker jeg heller ikke koster noget.
Jeg har mens jeg boede i København engang besøgt Girokontoret der lå inde i Bernstorffsgade, og været på rundvisning , hvor hundredevis af især damer sag og tastede alt det kunderne havde sendt ind, og jeg har aldrig siden set nogen taste så hurtigt. Det var meget personalekrævende, men gav altså et pænt overskud til trods for at man kun havde pengene til rådighed kort tid, men beløbet var tilsyneladende så stort at man kunne have et kæmpebeløb investeret hele tiden, som gav til driften osv. Men det er klart at idag er tiderne og databehandlingen helt anderledes. Danske Bank må dog efter købet af Giro Bank/BG Bank havde kæmpemæssige beløb af den type i systemet.

Halli Hallo,

Nu var det jo en anden tid og før man kunne gå online og se saldoer osv. så derfor var kontoudtog efter hver bevægelse da en fentastisk service på den tid – idag hvor mulighederne er andre ville det selvfølgelig være irriterende.