#194370
Anonym

Hej 5Xc (1)

Så kommer der vist et politisk indgreb:
http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2013/01/22/061314.htm?rss=true
– og det var vist også det som Danske Bank ville teste med abonnements øvelsen.

I 80érne var Danske Bank og andre med til at sikre sig at kontanthjælpsmodtagere og pensionister ikke kunne bruge socialcentrene som banker. Det var dengang praksis mange steder at disse grupper kunne have deres penge der og så bruge kasserne i socialcentrene som hæveautomater.
Dette blev fjernet under Schluter regeringen, og alle overførsler skulle så føres til banker, som så skulle administrer udbetalingerne.
Fordelen for staten var at de sparede administration,og for bankerne at de fik flere penge til udlån.
Prisen var (Schluter turde ikke andet) at overførseles grupperne ikke måtte have nogen merudgifter.

Det er det historiske ansvar som jeg mener at banken prøver at løbe fra nu, og det er derfor at jeg tidligere skrev at det var en “varm ballon”. Jeg tror ikke at de laver de store ting under denne regering.

Jeg tro faktisk at banken er sendt i tænkeboks. Deres sidste reklamekampagne, som skulle redegøre for deres nye selvforståelse, er skudt ned i flammer. Deres omdømmer tangere vel Watherfronts og tilliden har vel aldrig været lavere.

Hvis jeg var kunde i Danske Bank i dag, så ville i første omgang forsøge at presse dem til det yderste. Mange må være på vej væk, så der er måske en mulighed for at gøre en god handel lige nu.
Hvis du gør det, tror jeg at mange vil være interesseret i at høre om udfaldet.