Forside Fora Privatøkonomi danske banks kommende abonnement for privatkunder danske banks kommende abonnement for privatkunder

#194094
Anonym

Da de nye direkte vender den tunge side nedad, bør der ved lov sikres mod, at f. eks. et ægtepar alene med folkepension årligt skal betale omkring 1.000 kr. for at kunne modtage/disponere folkepensionen.

Det næsten pengeløse system, som vi har i Danmark giver ikke mindst det offentlige store besparelser, og derfor bør det offentlige drage omsorg for, at pengeinstitutterne der administrere det pengeløse system, via betalingskort/hævekort gør det muligt, at de fra det offentlige på privatpersoners pengeinstitutkonti også kan disponeres af kontoindehaver uden den devaluering, som de varslede ordninger medfører.

I min optik snes bankens varslede ændringer at være forsøg på i den grad at forsøge at frigøre sig for medansvar for at det pengeløse system i det hele taget kan fungere uden at virke som “blodsuger”, der i tilfælde måske suger 1% ud af personers årlige omsætning af modtagne offentlige ydelser.