#194026
tfj

Hej tjep og sorring tak for jeres svar og undskyld jeg tabte tråden her – men influenza jul nytår….
Af samme grund er jeg ikke kommet videre med investeringerne – derimod har jeg besøgt min tante på 94 og spurgte hende hvad hun gav for kost og logi på plejehjemmet – jeg faldt ned af stolen, det var meget dyrt. Så nu er der virkelig’ grund til at jeg få mit overskudet til at arbejde for min 3. alder.
Hører ind imellem ‘millionærklubben’ formidage på radioen og prøver at forstå bare lidt – men de er jo heller ikke enige. Jeg tror jeg begynder at hælde til Katrine-siden med jord’ eller fast ejendom.
I februar får jeg frigivet 300000 som har stået bundet til en god rent, men som renterne er nu, har jeg ikke lyst til at sætte dem på auktion igen, men kan jo blive nød til det hvis jeg ikke finder på noget andet???
Jeg tør ikke selv købe aktier eller obligationer på nettet for 450000, banken vil ‘hjertens’ gerne hjælpe mig ind i en af deres investeringsforeninger, men hvorfor stoler jeg ikke på dem??? Hvem kan man stole på? Har prøvet en privat øko-rådgiver, jeg fik et bugetskema for 2500 kr – det kunne jeg selv ha lavet.

Hvor finder man en troværdig rådgiver?