Forside Fora Privatøkonomi ratepensions indbetaling > 50KKr pa. ratepensions indbetaling > 50KKr pa.

#193872
HalliHallo

Test:

Det var da noget af et lousy svar, men efterhånden kan man ikke forvente andet herinde, især ikke af dig og General Prier. Det eneste I er helt fantastiske til er at opføre jer frækt og nedladende overfor undertegnede og andre, men det mester I til gengæld til ug. Jeg syntes at I bliver mere og mere kontrære og det virker på mig, som om I kun ude på at afspore debatten. Hvorfor dog ikke bare indrømme sine egne fejl, når de er så indlysende.

Hvad har en udenlandsk pensionsordning, som er godkendt af det danske skattevæsen med en “aldersopsparing” at gøre?

Hvad er det for gebyrer du ævler om? Jeg troede, at det var gebyrfrit at have sine private supplerende pensionskonti i f.eks Nordnet Bank. Der er vel intet normalt mennesker, der kunne drømme om at oprette sådan en konto i et forsikringsselskab, for så vil jeg da kraftigt fraråde dette.

Hvad mener du med at indbetale til en livrente er fyldt? Stort set alle med en arbejdsmarkedspension indbetaler fra ca. 12% og opefter af bruttolønnen til en livrente, og så er der ligesom ikke behov for at indbetale mere her. Den eneste der ville kunne have lidt glæde af dette er ham der betaler topskat, og så er helt sikker på ikke at skulle betale topskat under udbetalingerne. For alle andre er det selvsagt mere fordelagtigt at indbetale på en “aldersopsparing”. For den normale lønmodtager kan en ekstra livrente og ratepension næppe betale sig, da den så bliver kraftigt modregnet i folkepensionen, hvilket ikke gør sig gældende for aldersopsparingen, hvor man oven i købet kan få pengene udbetalt i rater frem til det fyldte 75. år.

Nå, er 5% nu urealisktisk? Forleden var der en der anbefalede at købe obligationer i Nykredit til lige knapt 5%, ligesom udvalgte aktier må forvente at give betydeligt mere end den aktuelle lave indlånsrente.