#193666
HalliHallo

Så giver LOL-MANDEN (Thsv) igen sit besyv med, mens han tilsyneladende sidder og LOL’er dagen lang. Under denne tråd ses indlægget imidlertid helt malplaceret. Jeg er glad for at han har fundet flere gamle indlæg frem om valg F1-F5-lån vs. fastforentede lån, som han han nu kan bore videre i. Men hvor meget LOL’eri det giver ham ved jeg selvfølgelig ikke.

General Prier, du er igen her ikke meget for at diskutere din egen oprettede tråd eller andre af dig skrevne indlæg, men prøver blot i stedet at rakke mig ned på en usmagelig måde. Det gør dog ingenting, da jeg efterhånden er vant til det.

Jeg kan herefter hermed bare konstatere: Der er ikke tale om nogen voldsom rentestigning på vej til kunderne i Østjydsk Bank, som det fejlagtigt fremgår af dit indlæg, men derimod
en yderst beskeden stigning på kun op til 0,75%.

Det undrer mig dog stadig ret så meget, at du interesserer dig for en meget lille og særdeles veldrevet bank i Østjylland og samtidig også har behov for at svine den til på samme måde som du sviner mig til i en uendelighed. Men som sagt: Forstsæt du blot med det, det er helt fint med mig, men hvilket formål det tjener har jeg dog svært ved se.

Hvis bankdirektør Jens Vendelbo for Østjydsk Bank måtte læse disse linier, mon så ikke han får sig et meget billigt grin på din bekostning.