#193626
HalliHallo

General Prier:

Jeg venter stadig på svar fra dig, men vidste egentlig godt at du ikke ville svare, da du på ny har taget fejl i din besvarelse, og indtil d.d. har jeg aldrig oplevet at du har indrømmet en eneste af dine efterhånden mange begåede fejl.

Nu har imidlertid selv undersøgt det til dig stillede spørgsmål: Djøfansatte, ingeniører og personer, der er medlem af forbrugsforeningen har nøjagtig de samme fordele uagtet at du skrev at der var bedre fordele for Djøf’eren og ingeniøren. Nu er jeg selv medlem af denne forening, og det er da rigtigtnok at det koster et mindre årligt gebyr at være medlem, men det beløb er givet ganske godt ud, da jeg trods gebyret får mellem 5-800 kr. retur i bonus om året. Selv mange Djøf’er og ingeniører er da også medlem af forbrugsforeningen.

Med andre ord burde du – efter min opfattelse – have oplyst spørgeren (Pernille) om, at hun sikkert også kan opnå de samme fordele i Lån & Sparbank som enkelte akademikere og ingeniører kan i kraft af deres medlemsskab af et fagforbund, forudsat at hendes faggruppe kan blive optaget i forbrugsforeningen, hvilket er tilfældet for rigtig mange grupper. Førhen optog man kun statsansatte i foreningen, men i dag kan mange privatansatte altså også blive medlem. Da Pernille d.d. er pensionist, så står hun sikkert som hvilende medlem i et eller andet forbund, hvorved hun
kan optages i forbrugsforeningen og derved “tjene” op til 2500 kr. i renter ved at skifte til Lån & Sparbank, ligesom det fremgår at hun stadig er på arbejdsmarkedet på nedsat tid.

Så jeg ved ikke hvem der er mest fuld af løgn af os 2, men alene dit valgte navn tyder på at der er en brist et eller andet sted og at du antageligt lider af storhedsvanvid etc. Jeg skal ikke gøre mig klog på det, men jeg kan bare fornemme, at du bliver rasende hver gang nogen irettesætter dig, siger dig imod eller blot har anden mening end dig.