#193624
HalliHallo

Hvis det er dette uddrag af nedennævnte artikel test henviser til, så udtaler Las Olsen fra Danske Bank sig således:

“Er man kommet under topskattegrænsen i det nye år, og ønsker man stadig at lægge lidt ekstra til side til alderdommen, er der ifølge Las Olsen andre pensionsprodukter, som man med fordel kan gøre brug af.
Der vil være masser af fornuft i at indbetale til en aldersopsparing, hvor man betaler skat af pengene med det samme, men til gengæld får man opsparingen udbetalt skattefrit, når man er pensioneret, og der bliver ikke modregnet eventuelle offentlige ydelser,« siger Las Olsen.
Aldersopsparing er et nyt produkt, der skal erstatte
kapitalpensionen fremover. Man har mulighed for at sætte op til 27.600 kr. ind på ordningen årligt uden at skulle betale afgifter, hvilket svarer til det loft, der også var på kapitalpensionen.”

Med andre ord skal man ikke tro på det test skriver om at det kun er for de få, da det netop er direkte omvendt, hvilket også indirekte fremgår af artiklen.

Hvorfor er der så mange der prøver at binde Mybankers brugere noget på ærmet, og som er indlysende hen i hampen????????????? Jeg forstår det bare ikke, men der må jo være en grund………..