#114476
Anonym

Kære Søren

Den aftale skal du ikke indgå. Hvis din eks. bliver sur på dig, så kommer du til at betale børnebidrag. I følge § 17 i lov om børns forsørgelse (se LBK nr 352 af 15/05/2003), kan aftalen blive omstødt af Statsamtet, og så hænger du på den.

“§ 17. Aftaler om bidrag til barnet er ikke til hinder for, at der træffes anden afgørelse af statsamtet, såfremt aftalen skønnes åbenbart ubillig, eller når forholdene væsentligt har forandret sig, eller aftalen strider mod barnets tarv”.

Hun kan sige, at aftalen er urimelig, for det er børnene, det går ud over (børnebidraget betaler man jo til børnenes underhold).

Du skal ikke slette din eks. fra gælden i banken. Hvis du betaler, så har du i øvrigt regres mod hende for halvdelen af de beløb, du har betalt. Du skal heller ikke aftale, at børnebidraget indsættes på lånet – det skal hun gøre selv. Ellers kommer du til at hænge på beløbet igen. Jeg har gennem hele mit liv via mit arbejde mødt mange “dumme” mænd, som er kommet til at hænge på det hele økonomisk. De troede, at bare de var flinke ved skilsmissen, så gik det nok. Men senere så bliver det anderledes, når konen/manden får kærester, nye børn osv. Så ender tingene i “ragnarok”. Så hvis du ikke skal være med i den statistik, så vær sikker på, at du får lavet en aftale, så du ikke hænger på hele “tabet”.

MVH
Nuser