#193556
Anonym

Halli Hallo, du har efterhånden spredt så mange løgne, at du ikke længere kan holde styr på dine historier. Behøver jeg og minde om Amagerbanken T-ret tråden?

Er det forkert, at Lån og Spar yder særlige fordele til Ingeniører som ikke alle kunder kan gå ind fra gaden og ubetinget få? Svaret er nej – Lån og Spar har et særlige tilbud til ingeniører!

Er det forkert, at Lån og Spar yder særlige fordele til medlemmer af DJØF, som ikke alle kunder kan gå ind fra gaden og ubetinget få? Svaret er nej – Lån og Spar har et særligt til Djøffere!

Så tilføjer du at der er yderligere organisationer (som man mod betaling kan melde sig ind i og få – om ikke helt de samme lukrative fordele, så dog bedre fordele end standardkunden). Fint nok med den information, men det gør ikke hvad jeg har sagt forkert.

Jeg har understreget nogle af de organisationer jeg har kendskab til yder særlige fordele, og jeg har gjort en dyd ud af at understrege, at forskellige ikke alle banker passer lige godt til alle kundegrupper.

Og skal vi så lige minde om at du, at din troværidghed kan ligge på nulpunktet, at du er en notoriske løgner i dette forum!

Du har:

1. Opdigtet historier om at du er storinvestor, daytrayder.

2. Den næste dag er du overførselsindkomstmodtager.

3. Den tredje dag spørger du, fuldkommen naivt, ind til hvordan man køber kernekapitalbeviser som i sagens natur er rettede mod institutionelle investorer for et latterligt opsparet beløb på 14.000 kr.

4. Derudover har du påstået gennem længere tid, og forlokket andre til at tro, at Amagerbanken var en kernesund bank. Du påstod, at du havde investeret massivt i Amagerbanken og du påstod yderligere, at du havde styrtende på det. Senere igen – i den uge hvor Amagerbanken krakkede, meldte du pludselig ud, at du nu havde mistet alt og måtte gå i fogedretten. Senere igen påstår du så, at alle historierne bare var opdigtede i et mysisk forsøg på at forsvare Amagerbanken eller what ever og at det hele kun var for sjov!

Sig mig, synes du selv du efterhånden kan udtale dig med nogen form for troværdighed?