#193442
Anonym

Til Oskar22 – du har ret, det var bankdirektør Varnæs 🙂

Til Tjep – sikke en gang socialistisk Enhedslistevrøvl. Menneske, du er jo fuldkommen uden for pædagogisk rækkevidde.

Det næste bliver vel at du begynder at anprise ØD’s lyksaligheder.

Faktum er jo, at ledigheden fortsat kun ligger på ca. 6%, hvilket ikke er værre end i 2005. Og det er i hvert fald langt fra 2 mand for hvert job.

Sandheden er, at Thorning Schmidt regeringen gør et fremragende job (og det siger jeg som inkarneret Venstremand) i forhold til at få Danmark sikkert og skånsomt gennem krisen.

Løsningen på krisen er ikke at gældsætte Danmark yderligere ved høje sociale ydelser og flere ansættelser i den offentlige sektor. Løsningen er at skabe private jobs og skabe incitamenter til at det er danskere der plukker vores jordbær, passer dyr og marker i landbruget og omdeler ugeaviser. Og det får du ganske enkelt ikke danskerne til, hvis en kontanthjælpsmodtager som er forsørger (alt inklusiv) kan få 17.000 kr./md.

Den sørgelige sandhed er jo at det er polakker og andre østarbejdere der tager jobbene i byggeriet, landbruget og flere steder i servicesektoren, fordi danske kontanthjælpsmodtagere som Dovne Robert og såkaldte Fattig Carina mener sig for fine til at tage de jobs, der er!