#193168
Anonym

GP

Ja uduelige politikere har vi altid haft – dem kan man altid vælte ved et folketingsvalg, desværre har vi ikke umiddelbart samme mulighed med Danske Bank.

De Danske politkere har virkelig vist hvad de er værd hvad angår deres fremragende håndtering af den finansielle krise!

Skal undlade en længere beskrivende remse af deres exceptionelle genialitet og dygtige politiske dømmekraft

Og man kan godt forstå at der er kø ved håndvasken og ingen har lyst til at rode i sagen om statsstøtte og socialhjælp til specielt et landskadeligt og kriminelt selskab

Spørgsmål til dig – hvor længe skal vi som samfund / borgere blive ved med at acceptere Danske Bank ?

Har Danske Bank ikke snart helt åbenlyst udspillet sin rolle som et troværdigt pengeinstitut og som en samfundsfunktion ?

Mener du virkelig helt oprigtigt at det er iorden at Danske Bank får SIFI status ? Danske Bank kan vist kun bryste sig af at kunne vækste på klods og på skatteydernes regning!
Simpelthen uforståeligt at markederne er vilde med aktien
“kejserens nye klær” -;)

Statsstøtte til en “manipulations bank” bestående af en direktion
som ikke engang evner at adskille deres privat økonomi fra bankens ?

En direktion bestående af menesker hvis forstand på økonomi og samfundsforhold er dybt foruroligende og kompentancer på niveau med
noget der ligner IQ = 0

John F Kennedy sagde
With great power follows great responsabillity

Burde egentligt have været bankens kerne selvforståelse med det ansvar der hviler på et selskab med så stor en systemisk vigtighed.

Hr. Møller ville have sagt “udvise rettidig omhu” – Staarup må have sovet i timen da disse vise ord trængte ind hos resten af Danmark!

Desværre må man bare konstatere at bankens kerneværdier er så deciderede ulækre – man kan da have lov at håbe på at banken er i fuld gang med at afvikle sig selv (kunde destillation)

Danske Bank aktionærer længe leve – må man håbe at de kvæles i deres statsstøttede udbytte.