#192910
Anonym

Hej Friet.

Når det nu er Jul vil jeg lade mig rive med og endnu engang give mit besyv. Jeg vedlægger mit tidligere indlæg nedenfor.

Siden mit tidligere indlæg ikke har imponeret videre meget eller endda formået at blive besvaret, må jeg hellere prøve endnu engang. Fordi det er Jul.

Du taber fokus i denne tråd. Der er ingen overhovedet som har onde intentioner imod dig. Derimod er folk meget reelle og informerer dig klart og tydeligt, hvad det er som hæmmer dig i din nuværende situation. Du bliver endvidere informeret om hvad der skal til, for at du kan få en holdbar løsning, også fremadrettet.

Du bliver ved med at insinuere at ingen forstår dit problem, og at man skal afholde sig fra en kommentar såfremt den ikke er i din favør? Ærligt talt, så er alle kommentarer til din fordel. Du ser det ikke. Du lytter ikke og går konstant i forsvar, selv når du bliver spurgt om meget elementære ting.

Så hvis du vil have et oprigtigt svar på hvad det er jeg læser, så er det her!

Du påtager dig en offerrolle og kan ikke finde din vej ud igen. Det eneste du formår er at sylte rundt i dit eget ynk og jammer. Det hjælper dig ikke en meter at blive ved, med at råbe højere for hvert indlæg.

Alle informerer dig om at låne flere penge til at financiere gæld med er en skrue uden ende. Hvis du nu er så intelligent, som du selv påstår, så er det ikke en åbenbaring at indse dette.

Alle informerer dig om at du bør tage kontakt til bank for hjælp til en evt. løsning. Hvis banken skønner at de ikke vil låne dig 20.000.- kroner, så er der vist noget om snakken. 20.000.- er en bagatelsum, og hvis man bliver afvist for et sådant beløb, så har man selv været skyld i meget af sin egen situation.

Som sagt. At erkende det kræver sin mand. Det er nemmere at vælge offerrollen og få andres medynk og sylte rundt i selvmedlidenhed. Men desværre for dig, bringer det dig ingen steder.

Og siden du nævner at din sygeplejerskeuddannelse nu står på hold til næste år, så brug din tid til at rydde op i din økonomi.

Og for sidste gang! Ingen holder dig for nar eller gør grin med dig. Derimod er det dig, som er fordømmende, irettesættende og næsvis. Intet at det du skriver er konstruktivt eller obkjektivt på nogen måde.

Du formår at vende sympati, forståelse og tolerance til det modsatte! Ynk og jammer, selvmedlidenhed, og din offerrolle med ordlyden af “hvorfor er verden så ond”

Kom nu for fanden. Træk dig op mudderet. Og kan du ikke selv, så er der hjælp at hente.

Og for himlens skyld læs korrektur på dine indlæg.

Glædelig Jul

Erik

*******
Men hvad er DIN agenda egentlig? Det står nemlig meget uklart for mig.

Formoder du at hvis du bliver ved med at henvise til sagen, så vil Nord Finans give dig lånet. Eller er det blot harme du har tilbage på nuværende tidspunkt?

1. Du bliver ved med at gøre det samme som du har gjort indtil nu. Og fortsat vil intet ske.
2. Du kommer over episoden og bruger din energi på at komme videre.

Af de to udsagn hvilket tror du vil gavne dig mest?

“”Ockhams ragekniv, det filosofiske princip, at den forklaring, der kræver antagelse af færrest forudsætninger, er den bedste.””

Jeg tror Ockham har formuleret det meget fint.
**********************