#192684
Michael

Ja, så gik der kun én dag fra jeg sagde at der nok ville dukke flere svindlerfirmaer op til der så rent faktisk kom en på banen. Der er adskillige “fejl” på deres hjemmeside og her er en af de grove:

“4. Hvad hvis jeg ikke kan overholde mine afdrag, bliver jeg smidt ud af mit hjem?
svar: som udgangspunkt NEJ, vi vil altid hellere finde en løsning med dig, sætte afdragene ned, før vi gør noget drastisk. Vi tager kun den drastiske vej, hvis du hverken kontakter os, ikke henvender dig til os med henblik på at finde en ordning, ikke ønsker at finde en løsning og du ikke reagerer på vores rykkere og skrivelser, så har vi nemlig desværre kun en udvej”

Ovenstående er rygende forkert. Svindlerfirmaet har ingen som helst mulighed for at lægge deres klamme hånd på depositummet ganske enkelt fordi udlejer har 1. prioritet. Fupfirmaet har ingen juridiske muligheder for at beslaglægge et depositum i et uopsagt lejemål og derfor kan debitor ikke smides ud af sin bolig.

Det her lugter kort sagt langt væk af præcis samme fupnummer som Folkekassen og Nord-finans nemlig at få folk til at indbetale 1400 kr. og så ellers “glemme” alt om at udbetale et lån.

Så kan man jo også prøve at se på hvilke firmaer der ellers er registreret på Strandvejen 100:

http://cvr.dk/Site/Forms/CompanySearch/CompanySearch.aspx?findsimilar=34711240&regtyp=CVR

En alenlang liste af firmaer der er gået konkurs eller er blevet tvangsopløst. Den slags er alene en gigantisk alarmklokke.

Så glædelig jul og velkommen til endnu et svindlerfirma 🙂