#192682
Anonym

WOW PD99…du har sat 2 links sammen, imponerende på de links kan man både se det er et aktivt firma, deres cvr nr er gyldigt,de står som kredit-institutuin, ejeren som står bag domænet er skam faktisk også den samme som er direktør og ham som har bank kontoen i Nykredit Erhverv.
Sikke en bagmand han er som gør alle ting rigtigt og ikke lægger skjul på at han er manden bag firmaet, du har ret, han må være en løgner og fusker og en snydepels af en bagmand, seriøst få dig et liv istedet for at bruge din tid ved midnat på at skrive ting og sager om folk om ikke passer og lad vær med at hav ondt i røven overfolk som gider at hjælpe andre.!
Hvis CVR nr ikke fandtes, banken var i en helt 2. mands navn eller værre endnu banken lå i udlandet og når man ringer til Tinglysning, så vil de sige at man aldrig nogensinde kan tinglyse et gældsbrev mellem privat og virksomhed, SÅ VILLE JEG TRO PÅ DET VAR ET FUP FIRMA!!!

Kom med seriøse indlæg og find nogle folk som er blevet taget på røven af de her mennesker, så kan I tillade jer at skrive om det på den måde!