#192680
Anonym

PD99: Hvordan kan du allerede bruge ord som bagmand og dækadr?? Er det ret seriøst synes du??
Hvor mange kender du som har haft dårlige erfaringer med dette firma da? Det er da fuldstændig noget vås at sidde og høre af!! Inden jeg overhovedet overførte penge til dem, så tjekkede jeg med deres bank om de var dem de var, jeg tjekkede med Tinglysningen om man kunne tinglyse et gældsbrev mellem et firma og mig som person, de bekræftede og sagde ja, så hvad faen er dit problem?
at der er nogle der gider hjælpe folk i danmark selvom de står i RKI? Er det problemet? Skal vi aldrig låne penge mere fordi vi er i RKI, så skal vi bruge alt hvad vi tjener på at betale vores gæld ud først??!! Det er da en lorte holdning til tingene og hvem siger du ikke bare er en eller anden hustler som er i ledtog med alle de andre som FAKTISK BILDER FOLK IND DE KAN LÅNE PENGE UD, MEN BARE TAGER RØVEN PÅ FOLK??!, du kan da absolut ikke sidde og tiltale nogle mennesker du intet kender til og bilde dem ind de allerede på forhånd vil snyde folk??! Jeg fik da mine penge udbetalt, de kom direkte fra deres Nykredit bank. SÅ RO PÅ MED JERES LORTE UDTALELSER!! JEG VILLE BARE DELE MED ALLE ANDRE SOM GERNE VIL LÅNE PENGE, AT MAN GODT KAN LÅNE PENGE ET RIGTIGT STED SELVOM MAN ER I RKI!!
NUSER HVEM ER TINGLYSNING?? jamen kloge lille skat hvis du taster http://www.tinglysning.dk så kan du se hvem det er, det troede jeg da at sådan en super klog finansmand som dig vidste:):) DET ER DER HVOR DE SOM DERES SIKKERHED TINGLYSER DET GÆLDSBREV HVOR DE TAGER SIKKERHED!!!!
Hold da op, det er ikke studenterhuen der trykker herinde, men nærmere nogle sure bitre personer som ikke har andet at lave end at gøre det værre for andre!